

Foccacia z pomidorami i rozmarynem ok. 600 g - Piekarnia Ferment
-
zamów do 20:00, wysyłka jutro!
-
dostawa elektrycznym Gilkowozem
-
w 100% wegańskie zakupy
-
zapytaj o produkt
Opis
Foccacia z pomidorami i rozmarynem ok. 600 g - Piekarnia Ferment
Małe formy, tak jak chleby są poddawane powolnej fermentacji w bardzo niskiej
temperaturze, dzięki czemu przez około 18 godzin nasze bajgle, ciasto na bagietki i bułki
dojrzewają w zimnie, a zawarte w nich mikroorganizmy wydobywają z mąki to co w niej
najcenniejsze, zarazem neutralizując wszystko to co nieprzyswajalne.
Dodatek ziaren i przypraw nadają im niepowtarzalnego smaku.
Foccacia – włoski chleb na zakwasie, przygotowywany z różnymi dodatkami rozmarynu
i pomidorków koktajlowych, idealnie pasujący do wina i serów – mąką pszenna typ 500,
zakwas, woda, gruba sól morska, drożdże, oliwa wysokiej jakości
Piekarnia Ferment dostarcza nam świeże wypieki codziennie od wtorku do piątku. Abyśmy mogli dostarczyć wypieki nazajutrz, prosimy o składanie zamówień do godziny 20:00.