Wyszukiwarka produktów

Kombucha z imbirem i acerolą bezglutenowa BIO - Vigo

8.99 zł

Dostawa: 1-2 dni

Kombucha z Imbirem i Acerolą - Bezglutenowa Bio 315ml 

Kombucha z imbirem i acerolą to produkt bio, który powstał na bazie certyfikowanych składników ekologicznych. W składzie nie znajdziemy glutenu, dzięki czemu produkt może być spożywany przez osoby chore na celiakię i nietolerujące glutenu. To niezwykle smaczna mieszanka owoców aceroli z amazońskiego lasu deszczowego z północy Brazylii i imbiru z indyjskiej prowincji Gudźarat. Ręcznie przygotowana, sfermentowana, surowa i organiczna herbata kombucha warzona z imbirem i acerolą z pewnością posmakuje każdemu, kto choć raz jej spróbuje.

SKŁADNIKI

woda filtrowana, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombucha), nierafinowany cukier trzcinowy*, dwutlenek węgla, przecier z aceroli* (1,7 %), ekstrakt imbiru (0,3 %)

(* certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml

Wartość energetyczna - 88 kJ /21 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 4,5 g
w tym cukry - 4,3 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g

Ten produkt nie ma jeszcze żadnej opinii

Napisz ją jako pierwszy!

Napisz opinię

Zapisz się do newslettera!

Zgarniaj rabaty i bądź na bieżąco z nowościami w GILKO!

Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Wybierz pierwszy produkt

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj