Wyszukiwarka produktów

Ciasto / spód do pizzy kukurydziany bezglutenowy BIO - Schnitzer

9.19 zł

Dostawa: 1-2 dni

Ciasto / spód do pizzy kukurydziany bezglutenowy BIO - Schnitzer 100g

Bezglutenowy spód do pizzy wystarczy obłożyć świeżymi dodatkami, a następnie upiec w piekarniku, aby móc delektować się włoskim smakiem pizzy.

SKŁADNIKI

34% skrobia kukurydziana*, woda, 15% mąka kukurydziana*, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, łuski płesznika*, białko grochowe*, mąka lniana*, dekstroza*, sól morska, proszek do pieczenia – kamień winny* (skrobia kukurydziana*, substancja zakwaszająca: winian potasu, substancja spulchniająca: soda oczyszczona), błonnik jabłkowy*, substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy* *Składniki pochodzące z uprawy ekologicznej

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1183 kJ / 281 kcal
Tłuszcz: 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 4,3 g
Sól: 1,6 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Obłożyć dowolnymi składnikami. Piec w temp. 190 stopni przez ok. 10-12 min.

Ten produkt nie ma jeszcze żadnej opinii

Napisz ją jako pierwszy!

Napisz opinię

Zapisz się do newslettera!

Zgarniaj rabaty i bądź na bieżąco z nowościami w GILKO!

Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Wybierz pierwszy produkt

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj